Pálinkás szép napot kíván a HAJDÚBAGOSI PÁLINKAFŐZDE!
Pálinka bérfőzéssel foglalkozunk. A hajdúbagosi pálinkafőzés több évtizedre tekint vissza. Családunkban már a 3. generáció foglalkozik pálinkafőzéssel. A régióban a legolcsóbban! Ne a feje főjön, hanem a pálinkája!
A gyümölcspálinka értékét elsősorban az érzékszerveinkkel észlelhető tulajdonságok, a tisztaság, a szín, az illat és az íz (összefoglalva: a zamat) határozzák meg. Ezért az italok minőségének megahtározása során fontos szerepe van az érzékszervi vizsgálatnak.
FOLYT.KÖV.!!!!!!
Oldal: Érzékszervi vizsgálat
Pálinkás szép napot kíván a HAJDÚBAGOSI PÁLINKAFŐZDE! - © 2008 - 2024 - palinkafozo.hupont.hu
A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap
ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat